MAGUNKRÓL01

Üdvözöljük a Tangenta System honlapján!

A TANGENTA System Kft. 2011. novemberében alakult, tulajdonosa Nagy Gábor építőmérnök.  Munkatársaink felsőfokú szakirányú végzettségét, és szakmai tapasztalatát kamatoztatva tevékenységünknek két fő iránya van.

 

          Egyrészt lakó és közösségi célú épületek kivitelezését végezzük, mint fővállalkozók. A családi házak, üzletek, vendéglátó helyek,  bemutató termek kialakításában, felújításában meg- bízható támaszai vagyunk az építész- nek, a belsőépítésznek. Kipróbált alvállalkozóink a szakterületeik mesterei.

 

 Másrészt gyakorlottan te- szünk eleget az ipari és kereskedelmi célú csarnokok építésére, felújítására szóló megrendeléseknek is. A szigorú költségkeret és a szűk határidők mellett is elsődleges célunk a tartós, minőségi épület létrehozása.

 

 

A TANGENTA System Kft. szorosan együtt működik az ABÉTA Kft.-vel, amelynek kivitelezési tevékenységét megalakulásakor átvette. Műszaki ellenőrzési, lebonyolítási, tervezési és más mérnöki feladatokkal bizalommal keresse őket elérhetőségeiken, a logójukra kattintva!